SAMARBETSPARTNERS

Nedan presenterar vi de företag och organisationer som vi samarbetar med. Besök gärna deras sida & stöd deras arbete.

Vi samarbetar endast med seriösa organisationer och privatpersoner som, precis som vi, vill bidra till djurens välfärd. Det är viktigt för oss att de vi stödjer arbetar utifrån de riktlinjer Länsstyrelsen har och att vi har samma värderingar i djurfrågor. 

 

RÄDDA DJUREN

Vi är glada att berätta att vi nu har inlett ett samarbete med Frida på Rädda Djuren utanför Örebro.
Rädda Djuren startades 2008 av Frida Hedlund Brodin och är ett djurhem för djur som hotas av avlivning eller som av olika anledningar är hemlösa.
Frida har skapat en fantastisk miljö för de djur hon tagit hand om genom åren. En del av djuren flyttar till nya hem efter en tid hemma hos Frida medan några djur får sitt föralltidhem hemma hos Frida på gården.
Frida har genom åren räddat många djur och arbetar främst med smådjur nu men ambitionen är att även kunna hjälpa större djur. Bland de djur hon hjälpt finns kaniner, marsvin, katter, hundar, ankor, höns, papegojor och sköldpaddor.
Alla djur som bor på gården och har fantastiska miljöer där de får möjlighet att leva i sin naturliga miljö anpassade efter varje arts behov. Även Länsstyrelsen som är tillsynsmyndighet för djurskydd och djurhållning är imponerad av miljön och utformningen Rädda Djuren skapat.
Vi på Moosed Wanted vill hjälpa Frida att kunna fortsätta driva och utveckla verksamheten på bästa tänkbara sätt och har därför valt att bidra med ekonomiska medel avsatta för löpande veterinärkostnader och den dagliga skötseln.
Den ekonomiska föreningen Rädda Djuren drivs enbart av gåvor och donationer men bygger främst på Fridas eget engagemang.

Följ gärna Rädda Djuren på facebook och kika in på deras hemsida www.raddadjuren.org

Vill ni också stötta Rädda Djurens fantastiska arbete så skänker ni en gåva via Swish 123 516 60 95 eller sätter in pengar på bankgiro 705-3416.