INTEGRITETSPOLICY

På denna sida hittar du information om var och hur vi hanterar och bevarar dina personuppgifter när du är hos oss. Om du har några ytterligare frågor kan du kontakta vår kundtjänst som kan berätta mer om hur vi hanterar dina uppgifter.

GDPR
Moosed Wanted of Sweden AB hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR och i överensstämmelse med svensk lagstiftning.
Som kund hos oss samtycker du till lagring och behandling av dina personuppgifter (namn, adress, telefonnummer, personnummer, e-post mm). Insamlingen av personuppgifterna sker när du blir kund hos oss.

Behandling av personuppgifter på Moosed Wanted of Sweden AB
För oss på Moosed Wanted of Sweden AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.
Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?
Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser.
Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?
Vi behandlar i huvudsak ditt namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer, köphistorik etc. Vi använder personuppgifter för att bedriva vår verksamhet och leverera de produkter och tjänster vi tillhandahåller.
Företaget använder även informationen för att skapa en bättre upplevelse vid besök av vår hemsida samt för att informera dig om ditt konto och våra produkter. Dessutom använder vi personuppgifter för marknadsföringsaktiviteter för de personer som har registrerat sig för vårt nyhetsbrev.

Personuppgiftsbiträden
Vi delar din personliga information med tredje part för att hjälpa oss med betalningar, leverans av varor, av tekniska skäl eller för annonsering eller uppgradering av webbshoppen. Exempelvis delar vi din enhetsdata med Google Analytics för att för att kunna analysera hur våra kunder använder vår sajt. Läs mer om hur google använder din information här: https://www.google.com/intl/en/policies/ .
Som vi beskrivit ovan så delar vi din personliga information med annonsörer för att kunna ge dig mer relevant reklam. Våra två annonspartners är Google & Facebook. Önskar du inte att få någon riktad reklam så kan du välja att avstå detta på deras respektive hemsida:
Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
Vi förbehåller oss också rätten att dela all vår data med affärspartners vid förvärv av hela eller delar av företaget.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Vi sparar information som behövs för att kunna följa bokföringslagen. Vidare så sparar vi kontaktuppgifter, och förbehåller oss rätten att kontakta dig om din order i upp till 2 år efter det att vi senast hörde från dig.

Vad är dina rättigheter som registrerad?
Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Om vi mottar en sådan begäran kan vi komma att begära in kompletterande uppgifter för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person. En begäran om registerutdrag ska vara skriftlig och undertecknad av den som begär utdraget. Du har rätt att begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering. Radering av dina uppgifter kan begäras i den utsträckning som överensstämmer med tillämplig lag och enligt ingångna avtal med dig. Vi kommer givetvis alltid göra vårt bästa för att tillmötesgå din begäran om radering. Du har också rätt att invända mot vår behandling om exempel någon av de uppgifter som samlats in är felaktig. I de fall personuppgifterna behövs för att uppfylla gällande lag kan Moosed Wanted of Sweden inte tillmötesgå begäran om radering.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.
Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på support@moosed-wanted.com

Personuppgiftsansvarig
Ansvarig för personuppgifterna är Moosed Wanted of Sweden AB (org nr 559180-7994)
Anhaltsvägen 18, 702 31 Örebro

Hur använder vi cookies och andra liknande tekniker?
Moosed Wanted of Sweden AB använder cookies och liknande tekniker för att tillhandahålla sin webbplats och för att underlätta insamling av data.

Cookies är små textfiler som överförs till kundens enhet. Webbplatsen använder två olika typer av cookies: tillfälliga cookies som endast lagras temporärt och försvinner när du stänger ned din webbläsare, och varaktiga cookies som sparas till framtida besök.

Vi använder cookies för att analysera prestanda för webbplatsen, anpassa den efter dina önskemål och för att analysera din användning av tjänsterna. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig som har registrerat dig för nyhetsbrev. Webbplatsens funktionalitet är till viss del beroende av tillfälliga cookies, exempelvis för att underlätta navigeringen på webbplatsen och i nätbutiken.

Du kan ändra inställningarna i din webbläsare eller din enhet för att hantera användningen och omfattningen av cookies. Använd hjälpfunktionen i din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du ändrar dessa inställningar. Du kan exempelvis välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies, eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Observera att vissa funktioner på vår webbplats inte fungerar optimalt om du blockerar eller raderar cookies.

Tillsynsmyndighet och klagomål
Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter felaktigt kan du alltid vända dig till oss på Moosed Wanted of Sweden via mail support@moosed-wanted.com

 

Datainspektionen är ansvarig för tillsyn enligt dataskyddslagsstiftningen och den som anser att det förekommit felaktig hantering av personuppgifter kan framställa klagomål till dem.

Denna integritetspolicy uppdateras senast: 2019-09-18